EBAF Turkey 2014

Evenimentul EBAF 2014, Istanbul

By business angels, 25.12.2014

Ceremonia de inchidere pentru evenimentul Business Angels Week si a Zilei Mondiale Business Angels va avea loc la Istanbul, in timpul EBAF, intre 15 si 16 decembrie. Si unul dintre membrii Business Angels Romania va fi prezent la EBAF.

Tema evenimentului este „Accesarea finantelor de la start-up pana la scale-up si exit-uri.” European Business Angels Forum (EBAF) aduce la un loc cele mai bune companii europene, institutii publice si corporatii aflate la inceput de drum ce colaboreaza pentru a facilita accesul la finantarea companiilor mici si mijlocii si ale antreprenorilor.

“Acest eveniment reprezinta o piatra de hotar pentru crearea unei platforme de discutii, ce va ajuta la gasirea unor forme de acces catre finantari in Europa”, spune Baybars Altuntas, presedinte TBAA.

Guvernele Europene au recunoscut importanta investitiilor de tip business angels pentru a sprijini afacerile de tip start-up sau early stage din Europa. De asemenea, este vital ca investitorul sa-si poata atinge potentialul de crestere complet si sa ajute la dezvoltarea business-urilor mondiale ale viitorului, care genereaza noi locuri de munca, ajutand astfel economia europeana.

Turcia este clasata pe locul 16 intre tarile lumii cu o economie in continua crestere economica si este una dintre putinele tari cu o baza antreprenoriala stabila.
TBAA (Turkey Business Angels Association) este un ONG ce are ca membri business angels, care la randul lor reprezinta grupuri si retele de business angels.