Romania ia parte pentru prima data la evenimentul international Business Angels Week

By business angels, 14.10.2016

Romania ia parcadancete pentru prima data la evenimentul international Business Angels Week. Presedinta European Business Angels Network EBAN, Doamna Candace Johnson va fi pe 8 noiembrie in la Conferinta Internationala de la IASI

Antreprenorii de succes sunt acei oameni care cred într-o idee și știu să-i facă pe cei din jurul lor să se li se alăture și să o dezvolte împreună. Succesul vine acolo unde oamenii reușesc să formeze o echipă sudată și unde scopul final este același pentru toți. Investitorii adevărați știu acest lucru și caută echipe de succes cărora li se alătură și creează brand-uri sau revoluționează lumea.

În luna noiembrie, la Iași, Îngerii Afacerilor vor căuta echipe de succes pentru a scrie istorie. Business Angels, acești investitori care știu că într-o afacere nu sunt importanți doar banii, vin din toată lumea curioși să vadă creativitatea românească. Investitorii români știu deja că aici este mult potențial intelectual care merită susținut și ajutat să se cristalizeze.
În 2015 la București, conferința internațională Business Angels Romania, în parteneriat cu MHTC (Măgurele High Tech Cluster) au găzduit întâlnirea între antreprenori și investitori. Scena prezentării celor mai noi idei de afaceri a fost platforma Măgurele Institutul de Fizică atomică, vârful dezvoltării științifice în acest moment în România recunoscut la nivel mondial.
În 2016, conferința are loc la Iași, unde s-a născut Emil Palade, primul roman care a obținut premiul Nobel. Evenimentul de la Iași o va avea ca invitată pe președinta European Business Angels Network (EBAN), Candace Johnson, și domnia sa legată sufletește de România. Comunitatea de investitori Business Angels din România a devenit deja cunoscută și vor veni la conferința de la Iași: Marius Ghenea, Sergiu Neguț, Daniel Tiganilă.Conferinta 2016 header 2
Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori București BVB, unul dintre artizanii AeRO, va prezenta platforma de tranzacționare destinată atragerii de capital pentru antreprenorii dornici sa se dezvolte.
Evenimentul de la Iași, găzduit în mod simbolic de centrul IDEO – Sala George Emil Palade, va fi pentru două zile, 8-9 noiembrie, catalizatorul celor mai noi și mai frumoase idei de afaceri din România.
Candace Johnson (Președinte EBAN), Marius Ghenea (Director de Investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners), Umberto de Feo (Manager Proiect ESIL), Sergiu Neguț (Consultant în Creșterea Afacerilor și Business Angels), Daniel Vișoiu (Co-Fondator Venture Connect), Philippe Gluntz (Președinte BAE, Venture Capital & Private Equity), Mike Costache (Fondator & CEO Chargeback Armor), Aleksandar Tasev (Președinte SuperFounders, Akota ING), Ana Maria Andronic (Consultant Proprietate Intelectuală DLA Piper), Daniel Țigănilă (Business Angel, Co-fondator startups.ro și Start&Grow), Ludwik Sobolewski (CEO Bucharest Stock Exchange), Stelian Bogza (Co-fondator BenefitOnline.ro) și alți invitați surpriză vor prezenta experiența de Business Angels care încununează carierele lor de succes.
Conferinta isi propune sa fie una itineranta asa ca anul viitor va avea loc la Cluj. In acest an participantii la conferinta beneficiaza si de parteneriatul cu Blue-Air – Official Travel Partener, care are acum zboruri intre principalele orase din tara, si contribuie astfel la scurtarea distantelor si dezvoltarea afacerilor.
Crezul investitorilor Business Angels este că: o cariera este pe deplin împlinită abia atunci când reușești să împarți succesul cu ceilalți si să te dedici în a ajuta și pe alții să ajungă în vârf.

WEBSITE: http://event.businessangelsromania.ro