Romania conectata la piata globala de investitii prin Business Angels Romania

By business angels, 3.12.2021

World Business Angels Investment Forum, l-a numit pe IULIAN BASU Managing Partner & Founder Business Angels Romania senator pentru România. Senatorul BASU va reprezenta România la Marea Adunare a World Business Angels Investment Forum. Includerea României în WBAF oferă o gamă largă de oportunități pentru întreprinderile nou-înființate, companiile care se extind și pentru întreprinderile cu potential de crestere și deschide porți pentru dezvoltarea economică.

 (Londra) Prin această numire, România s-a alăturat celui mai mare forum al piețelor de investiții de capital din lume și va putea acum să se conecteze mai mult cu piața globală a investitorilor, ceea ce va deschide oportunități splendide pentru țară. Acum investitorii locali din România, incubatoarele, acceleratoarele, fondurile de capital privat, fondurile de co-investiții, parcuri tehnologice, întreprinderile corporative și antreprenorii aspiranți vor avea mai multe oportunități de a se conecta cu lideri globali din același domeniu

Includerea României în WBAF oferă o gamă largă de oportunități pentru întreprinderile nou-înființate, companiile de dezvoltare și afacerile cu creștere mare și deschide porți pentru dezvoltarea economică.

Baybars Altuntas, Președintele Consiliului de Administrație al World Business Angels Investment Forum spune: „În calitate de partener afiliat al Parteneriatelor Globale G20 pentru Incluziune Financiară (GPFI), WBAF sprijină start-up-urile, dezvoltă ecosisteme antreprenoriale și ajută capitalul de risc și companiile se conectează cu companii internaționale, fin-tech și alte instituții relevante. Suntem încrezători în contribuția noastră la dezvoltarea economică a țării prin facilitarea conexiunilor cu ecosistemele antreprenoriale. Credem cu tărie că România va deveni în curând o țară care își poate stimula dezvoltarea economiei într-o atmosferă mai antreprenorială.”