Business Angels Week 2014 Helsinki

Business Angels Week 2014

By business angels, 15.10.2014

Business Angels Week 2014 Helsinki

In perioada 17-23 noiembrie a.c., la Helsinki, Finlanda, va avea loc Business Angels Week, cea mai mare initiativa de acest gen, avand ca invitati business angels si antreprenori din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Evenimentul Business Angels Week are rolul de a ajuta la cresterea economiei si a crearii de noi locuri de munca pe teritoriul celor trei regiuni participante (Europa, Orientul Mijlociu, Africa).

Ajuns deja la a doua editie, Business Angels Week se va desfasura incepand de la data de 17 noiembrie, in capitala finlandeza, Helsinki. Unul dintre cele mai importante momente din cadrul evenimentului va fi aniversarea Zilei Globale Business Angels (Global Business Angels Day), in colaborare cu Saptamana Globala a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week), pe 20 noiembrie.

Alaturi de MBAN (Middle East Business Angel Network) si ABAN (African Business Angel Network), Business Angels Week va trece granitele Europei gazduind evenimentele din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.
Ceremonia de deschidere a saptamanii Business Angels va avea loc la EBAN Winter University, din Helsinki, incepand cu ora 10.00 AM CET.